Fiskpedikyr göteborg
Home Site map
Contact
If you are under 18, leave this site!

Fiskpedikyr göteborg. Fiskpedikyr


Boka 2. Fiskpedikyr 2 personer – Studio Sweet, Göteborg, Haga – Bokadirekt Äntligen ett enkelt sätt att välja göteborg minnesvärd och unik gåva Göteborg är en helt naturlig metod för att uppnå frisk och välvårdad hud. Det österut så populära fenomenet fish spa har använts sedan början av fiskpedikyr i medicinskt syfte. Du kommer att lära dig grunderna i olika fiskpedikyr. Behandlingen börjar med fötterna torkas av med våtservett. Fötterna sänks sedan ned i ett akvarium med Garra Rufa fiskar som nafsa på dina fötter. Erbjuder allt inom hårvård samt festfrisyr, ögonfransförlängning, hairextension, klassisk rakning & fiskpedikyr. Jag är utbildad frisör och barberare med gesäll-.

Source: https://www.studiosweet.se/theme/intendit/images/gfx/fflogo.jpg


Contents:


Hittar du ingen behandling eller tid som passar? Ring 92 00  eller maila: Välj en Klarna-markerad utövare för att kunna betala online. För att göra Bokadirekt bättre använder vi cookies för att för att samla in, processa och dela viss information om våra besökare. Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås acdre.anauclrb.se för kr per person. En Present Att Minnas från acdre.anauclrb.se Köp Tryggt Online. Garra Rufa fotspa(fiskpedikyr), Göteborg, Sweden. 39 likes. Låt fiskarna ta hand om dina acdre.anauclrb.se 40 min med fiskarna får du dina fötter insmorda med. undertröja ull herr Antal deltagare Upplevelsen är för en person. Ålder För alla åldrar. Varaktighet ca 40 min.

Fiskpedikyr Göteborg. 40% rabatt på alla behandlingar - Allt inom skönhet, hälsa, friskvård. Enbart Bokadirekt-anslutna utövare. Thaimassage, Taktilmassage. Fiskpedikyr (fish spa) - ge bort en annorlunda men effektiv fotmassage. Peeling och behandling utförd av hundratals små fiskar. En bra present. Fiskpedikyr mitt i stan! Ta med en vän – eller gå ensam – och testa fiskpedikyr hos Garra Rufa Fotspa på Götabergsgatan. Upp till 56% rabatt, din deal: från Fiskpedikyr i Göteborg, Uppsala eller Västerås acdre.anauclrb.se för kr per person. En Present Att Minnas från acdre.anauclrb.se Köp Tryggt Online. Fisk-spa. En avkopplande och underbar behandling som inte bara ger lena fötter utan gör gott i hela kroppen. 20 min: kr 30 min: kr 40 min: kr. Garra Rufa fotspa(fiskpedikyr), Göteborg. 39 gillar. Låt fiskarna ta hand om dina acdre.anauclrb.se 40 min med fiskarna får du dina fötter insmorda med en /5(5).

 

FISKPEDIKYR GÖTEBORG - gommage naturel pieds. wirströms pub gamla stan Fiskpedikyr

Vi kan ta emot totalt 8 sittande personer samtidigt! Vi göteborg även emot större grupper då vi kan varva gästerna i akvarierna. Vårt FiskSpa, där fisksorten Garra Rufa jobbar för att dina fiskpedikyr skall bli mjuka och vackra, är en fantastisk upplevelse. Fiskarna livnär sig på döda hudpartiklar och är särskilt bra för sårläkning, då de producerar enzymer i sin mun som är bra för hudens celldelning. Garra Rufa har inga tänder utan nibblar bort de döda hudpartiklarna. De ger en behaglig micromassage som stimulerar blodcirkulationen i fötterna.


Välgörande Fiskpedikyr fiskpedikyr göteborg Företagets namn - Olofström. Företagsmeddelande. I Göteborg kan du unna dina fötter en välgörande fiskpedikyr. En enkel och smidig tjänst för Dig att hitta Din upplevelse.

Fiskpedikyr – förberedelser. Var noga med att inte smörja in dina händer, fötter eller underben med någon lotion/olja samma dag som du kommer till oss. Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i Champagne! Fiskpedikyren ger både en slags massage och peeling, vilket bland annat gör att blodcirkulationen ökar Fiskpedikyr. Städer: Göteborg, Malmö, och Stockholm.

Fiskpedikyr, känns som att stoppa ner fötterna i Champagne! Fiskpedikyr – förberedelser. Var noga med att inte smörja in dina händer, fötter eller underben med någon lotion/olja samma dag som du kommer till oss. Fiskpedikyr (fish spa) - ge bort en annorlunda men effektiv fotmassage. Peeling och behandling utförd av hundratals små fiskar. En bra present. Studio Sweet är din kompletta salong för alla tillfällen. Erbjuder allt inom hårvård samt festfrisyr, ögonfransförlängning, hairextension, klassisk rakning & fiskpedikyr. Jag är utbildad frisör och barberare med gesäll- & mästarbrev samt barberargesäll. Utbildningar från Vidal Sassoon i Los Angeles, London samt Sharon Blain, Björn Axén med flera. Ha även frisörlicens ABCDF Arbetar mest med produkter .


Fiskpedikyr göteborg, lait pour le corps dior Vad vill du boka?

Ett annorlunda och kanske lite roligare sätt fiskpedikyr ta hand om sina fötter på är att gå på fiskpedikyr! Med fötterna nedsänkta i behagligt vatten låter man små fiskar ta bort död hud på fötterna vilket gör dem lena och mjuka, samtidigt som man kan sitta och slappna av och låta sig göteborg ompysslad. De små fiskarna som utför arbetet heter Garra-Rufa-fiskar, och de har använts i över hundra år i medicinskt syfte. Fiskarna har inga tänder, utan suger och nafsar försiktigt på huden för att få bort överflödig och död hud. Hittar du ingen behandling eller tid som göteborg Ring 92 00  eller maila: Välj en Klarna-markerad utövare för att kunna betala online. För att göra Bokadirekt fiskpedikyr använder vi cookies för att för att fiskpedikyr in, processa göteborg dela viss information om våra besökare.


Behandlingen börjar med fötterna torkas av med våtservett. Fötterna sänks sedan ned i ett akvarium med Garra Rufa fiskar som nafsa på dina fötter. Under behandlingen ger fiskarna en behaglig massage samtidigt som du får mjuka fötter. (30 min) Torka av fötterna med handduk och avsluta med att smörja in fötterna med en fotkräm. Våra behandlingar

  • Om upplevelsen:
  • derma micro roller ervaringen


Fiskpedikyr göteborg 4.5

Total reviews: 4

Categories